Detalji članka SUMRAKOMANIJA

KONAČNO

Rob se useljava u novu kuću

Mladi britanski glumac i zvijezda sage 'Sumrak', Robert Pattinson, konačno se uselio u svoju raskošnu kuću u Los Angelesu, a koju je kupio još prošle godine.

Robert je luksuznu kuću u španjolskom kolonijalnom stilu platio 8 milijuna dolara, a nalazi se u elitnoj četvrti Los Angelesa, Los Feliz. Četvrt je prepuna poznatih i slavnih, a najbliži Robovi susjedi su Gwen Stefani i njen suprug Gavin Rossdale.

'Riječ je o prekrsnom imanju s velikom okućnicom i bazenom. Kuća ima tri velike spavaće sobe i kupaonice, a cijelo imanje je ograđeno visokim zidom i zaštićeno vrhunskim alarmnim sustavom', izjavio je nepoznati izvor blizak glumcu.

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr