Detalji članka SUMRAKOMANIJA

ZVIJEZDE SAGE

Rob i Kristen boje se da bi im veza mogla uništiti karijeru

Robert Pattinson i Kristen Stewart, iako su već neko vrijeme u vezi, još uvijek se ne usude javno priznati da su dečko i cura

Ako je vjerovati dobro upućenim holivudskim izvorima, Robert (25) i Kristen (21), zvijezde sage 'Sumrak' čija se ljubav s velikog ekrana preselila i u stvarni život, boje se da bi veza mogla uništiti karijeru, pa se još ne usude javno priznati da su skupa, piše web site Hollywood Life.

'Oni su pravi par, no još uvijek strahuju da bi im, ukoliko to javno objave, moglo uništiti karijeru, ali i vezu. Rob se boji i reakcija njegovih brojnih obožavateljica, tako da zasad krije da je u vezi. I Kristen ne želi javno govoriti o svom privatnom životu. Oboje se plaše da bi javno priznanje moglo štetno utjecati i na njihov odnos. Žele da se mediji isključivo bave njihovim glumačkim ostvarenjima, a ne privatnim životom', kaže jedan izvora.

Inače, ove godine će u kina stići posljednji nastavaka sage Sumrak, drugi dio 'Praskozorja' prema bestselerima slavne autorice Stephenie Meyer.