Detalji članka SUMRAKOMANIJA

SVI GA VOLE

Reese Witherspoon oduševljena Pattinsonom

Glumica Reese Witherspoon, koja je s Robertom Pattinsonom snimimila dva filma ('Vanity Fair' i 'Voda za slonove'), izjavila je nedavno kako se divi načinu na koji Rob i Kristen podnose teret slave i horde obožavatelja koji ih svakodnevno opsjedaju.

'Nikad nisam doživjela tako nešto. Rob ode na premijeru nekog filma, a tisuće ljudi ga želi vidjeti, dotaknuti, fotografirati se s njim. Vjerujem da je sve to jako čudno za njega, i za Kristen, i ne znam kako bih ja na to reagirala, ali svaka im čast. Rob je stvarno cool tip', izjavila je Reese te dodala: 'Mislim kako je Robert jedna od najmarljivijih osoba koju sam upoznala i imala prilike raditi. On je izrazito profesionalan, vrijedan i što je najzanimljivije, zahvalan za sve što mu se događa.'

Reese i Rob su postali i dobri prijatelji te joj je Rob poslao odjeću za vježbanje koja svijetli u mraku, nakon što je Reese udario auto dok je trčala po noći. Cijeli komplet odjeće dizajnirala je Stella McCarthy, a uz nju Rob je poslao i poruku u kojoj želi Reese brz oporavak.