Detalji članka SUMRAKOMANIJA

TAYLOR LAUTNER:

'U ovome filmu nisam stalno gol'

Taylor Lautner koji glumi vukodlaka Jacoba u sagi 'Sumrak', nije tužan što u filmu Bella nije odabrala njega za svoga supruga

Svijet ponovno trese vampirska groznica zahvaljujući filmu 'Sumrak - Praskozorje 1'. I dok su se obožavatelji podijelili u dvije suprotstavljene skupine – jedna koja želi da su Bella i Jacob zajedno te druga koja želi sretan kraj Belle i Edward, sam Jacob, odnosno glumac Taylor Lautner ne opterećuje se takvim stvarima.

'Ja ne pripadam nijednoj skupini. Smatram da Bella nije mogla pogriješiti kojeg god da je izabrala – Jacoba ili Edwarda. Po tom pitanju, ja sam nešto kao Švicarska, dakle potpuno sam neutralan', rekao je Taylor Lautner američkim medijima.

Zgodni Taylor u filmu glumi vukodlaka Jacoba kojega obožavateljice najviše vole zbog njegova besprijekornoga torza pa je mnoge scene snimao bez majice. 'Vrlo sam zahvalan što u ovome dijelu filma ne hodam stalno bez majice. Tu su dužnost sada preuzeli Rob i Kristen. Oni su u ovom filmu češće bez odjeće nego ja', sretno je rekao tamnoputi Taylor.