ROBERT PATTINSON:

Na vjenčanju ionako mlada ima glavnu ulogu

09.11.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Ako i kada jednog dana Robert Pattinson izrekne sudbonosno 'da', to neće učiniti u odijelu ili smokingu

Ovaj 25-godišnji glumac izjavio je da sigurno ne namjerava imati veliko vjenčanje kao Edward Cullen i Bella Swan u posljednjem nastavku iz serijala 'Sumrak'. Smatra da je samo gnjavaža uložiti toliko napora i truda u nešto u čemu mladoženja ionako nema glavnu ulogu. Izjavio je to u jednom intervjuu, nakon čega se njegova zaručnica Kristen Stewart navodno ozbiljno naljutila. Robert je naime, izjavio da svatko tko je bio na barem jednom vjenčanju zna tko je zvijezda dana.

'I tako mladoženja stoji sam pred oltarom, a sve oči uprte su prema ulazu u crkvu odakle dolazi princeza u bijelom. Mladoženja je zapravo odjeven kao i većina ostalih muškaraca na vjenčanju i ni po čemu se ne ističe. On je samo dio scene u kojoj glavnu ulogu igra mlada', izjavio je glumac.

Nimalo si ne olakšavajući situaciju pred svojom zaručnicom, dodao je da nijedan muškarac nema što tražiti u organizaciji vjenčanja jer će ionako biti kako ona odluči. S nestrpljenjem očekujemo vidjeti kakvo će vjenčanje Robert na kraju imati.