Detalji članka SUMRAKOMANIJA

BOLJI OD SVIH OSTALIH

Robert Pattinson i dalje najseksipilniji muškarac

Dvadesetpetogodišnji glumac Robert Pattinson u nedavnoj anketi britanskoj časopisa Glamour već drugu godinu zaredom proglašen je najseksipilnijim muškarcem svijeta

Ne samo da je britanski glumac Robert Pattinson drugu godinu zaredom proglašen najseksipilnijim muškarcem svijeta u časopisu Glamour, već je ponovo porazio i svog najbližeg konkurenta i kolegu iz serijala Sumrak – Taylora Lautnera – koji je ponovo završio na drugom mjestu.

Osim Lautnera, Britanac Robert Pattinson porazio je i Johnnyja Deppa, Davida Beckhama i Zaca Efrona koji su završili na trećem, četvrtom i petom mjestu. Čini se da će mlada zvijezda Sumraka još dugo dominirati ljestvicama seksipila s obzirom na to da uskoro izlazi još jedan nastavak tinejdžerskog serijala – Breaking Dawn (Praskozorje).

Neki od pridošlica na listu najseksipilnijih muškaraca svijeta su princ Harry na desetom mjestu, glumac i pjevač Jim Sturgess na 24. mjestu te Benedict Cumberbatch kojeg ste možda vidjeli u ulozi modernog Sherlocka Holmesa u produkciji BBC-a na 33. mjestu.

'Više od 40.000 čitatelja Glamoura dalo je svoj glas ove godine. Iako dva mlada glumca dominiraju vrhom liste, naši čitatelji pokazali su da im ukusi variraju od šarmantnog pedesetogodišnjeg Georgea Clooneyja do jedva punoljetnog Justina Biebera', komentirao je urednik časopisa Glamour.