'OTMICA'

Kritičari popljuvali Lautnerov film

27.09.2011 u 12:52

Bionic
Reading

Novi film Taylora Lautnera, 'Otmica', nije prošao najbolje ni kod kritičara ni na kino blagajnama. Od uloženih 35 milijuna dolara, film je vratio samo 11

Lautner je za film 'Otmica' dobio prilično visok honorar (7,5 milijuna dolara) i od njega se očekivalo da će privući publiku u kinodvorane. Iako je film podbacio, činjenica je kako su veliku većinu publike činile upravo tinejdžerice, a na njih se i ciljalo s Taylorom u glavnoj ulozi.

S druge strane, Taylorov kolega Robert Pattinson nije imao takvih problema s prvim filmovima izvan sage 'Sumrak'. 'Hvala ti za ljubav' je u konačnici zaradio trostruko više od uloženoga, a film 'Voda za slonove' je na uloženih 38 milijuna dolara zaradio 120 milijuna.

Ženski dio 'Sumrakovog' trokuta, Kristen Stewart, zasad ima najslabije rezultate. Film 'Runaways' je podbacio na kinoblagajnama, a 'Welcome to the Rileys' je zaradio još manje. Sljedećeg ljeta u kina dolazi 'Snjeguljica i lovac' od kojega se mnogo očekuje te će on biti pravi pokazatelj može li Kristen privući publiku i izvan sage 'Sumrak'.