SVI GA VOLE

Lautnerovi fanovi prenapučili gradić

20.09.2011 u 14:21

Bionic
Reading

Mladog Taylora Lautnera koji se proslavio kao Jacob Black u sagi 'Sumrak' uskoro ćemo vidjeti u prvoj velikoj filmskoj ulozi nakon sage, a glumac kaže da mu je još uvijek teško pojmiti da je poznata zvijezda

'Snimali smo u jednom malom gradiću u Pennsylvaniji koji ima samo 600 stanovnika. Samo jedne noći na filmskom setu 'Otmice' skupilo se čak 800 obožavateljica! Bio sam zbilja u šoku', kazao je Taylor dodavši da usprkos gužvi, vrištanju i euforiji, fanovi nisu napravili nijedan incident.

 

Taylor je dodao da bi bio slomljen kad bi ga djevojka u koju je zaljubljen odbila kao što se to dogodilo Jacobu Blacku.

'Slomilo bi me da dobijem pozivnicu za vjenčanje od cure u koju sam zaljubljen. Sasvim razumijem Jacoba kojem se svijet sruši u trenutku kad dobije Bellinu pozivnicu za vjenčanje', kaže Lautner.

Kako je ranije najavljeno, od 22. rujna u hrvatskim kinima možete pogledati akcijski triler 'Otmica' u kojem Taylor Lautner tumači glavnu ulogu.

Za producente ovog akcijskog trilera Taylor je bio prvi izbor jer je, kako ističu, u nevjerojatnoj tjelesnoj kondiciji, bavi se borilačkim sportovima i atletikom te je predan glumačkom poslu. Osim njega u filmu igra i Lily Collins, djevojka s kojom su Taylora neko vrijeme mediji povezivali.