SEKSI IZDANJE

Kristen u minici zasjenila Kate Moss

19.09.2011 u 12:12

Bionic
Reading

Kristen Stewart, 21-godišnja glumica najpoznatija po ulozi Belle u sagi 'Sumrak' prošetala je svoje vitke noge na londonskom Fashion Weeku bacivši u drugi plan i slavnu manekenku Kate Moss

K-Stew je bila gošća na modnoj reviji kuće Mulberry, a u rokerskim gležnjačama na petu i lepršavoj minici bila je među najatraktivnijim uzvanicama, iako su tamo bile i Hayley Atwell, Harley Viera Newton i Laura Bailey.

Kristen je na reviji kuće Mulberry sjedila do Kate Moss

Zgodna Amerikanka koju ćemo vidjeti i u novoj verziji 'Snjeguljice' svoj je seksi look zaokružila i novom frizurom, dugom tamnom kosom koja je naglasila njezinu svijetlu put i zelene oči. Kate Moss se pak odlučila za casual kombinaciju - traper, visoke čizme i šešir. Kristen se rado fotografirala u društvu najpoznatije britanske manekenke, a na modnoj reviji su sjedile jedna do druge.

Lijepa Kristen već neko vrijeme boravi u Londonu zbog filmskih obveza, a nedavno ju je posjetio i njezin dečko, Robert Pattinson s kojim će u studenom započeti promociju dugoočekivanog filma, prvog dijela 'Praskozorja'.