Detalji članka SUMRAKOMANIJA

NOVI HIT FILM

Održana premijera Lautnerove 'Otmice'

'Otmica', novi hit triler s mladim Taylorom Lautnerom, zvijezdom sage 'Sumrak' u glavnoj ulozi premijerno je prikazan u SAD-u, a u naša kina stiže idućeg tjedna

Riječ je o prvoj velikoj Taylorovoj ulozi nakon sage 'Sumrak' gdje igra vukodlaka Jacoba Blacka. Osim njega, u filmu se pojavljuju Lily Collins, Alfred Molina i Sigourney Weaver. Film u naša kina dolazi 22. rujna, a tportal.hr i Blitz svojim čitateljima poklanjaju 5x2 ulaznice. A kako je bilo na premijeri, pogledajte OVDJE.

Taylor Lautner glumi mladića koji je protiv svoje želje ubačen u smrtonosni svijet tajne špijunaže u akcijskom trileru 'Otmica' koji je za Lionsgate režirao John Singleton.

Otkad pamti, Nathan Harper (Lautner) je imao nelagodan osjećaj da živi nečiji tuđi život. Kad na internetskim stranicama koje objavljuju nestale osobe ugleda svoju fotografiju iz djetinjstva, njegovi najcrnji snovi postaju stvarnost: shvati da njegovi roditelji zapravo nisu njegovi i da je njegov život čista laž, pažljivo osmišljena tako da se sakrije nešto daleko misterioznije i opasnije no što je ikad mogao zamisliti.