ROBERT PATTINSON:

Želim skromno vjenčanje i dvoje djece

15.06.2011 u 11:44

Bionic
Reading

Glumac Robert Pattinson nedavno je priznao da, kad jednoga dana do toga dođe, sanja o malome i jednostavnom vjenčanju koje bi se održalo u Engleskoj

25-godišnji glumac koji je hordu obožavateljica osvojio ulogama u sagi 'Sumrak' te pažnju medija plijeni ljubavnom vezom s

partnericom na filmu, Kristen Stewart, priznao je da sudbonosno 'da' ne bi volio izreći pred stotinama uzvanika, a idealnu ceremoniju vjenčanja zamišlja negdje u Engleskoj, s krugom bliskih prijatelja i obitelji.

'Svoje vjenčanje zamišljam kao jednostavan događaj. Baš se i ne snalazim u svijetu svjetski poznatih celebova. Tako su danas moji najbolji prijatelji oni ljudi s kojima sam se družio i prije nego sam postao popularan. Na svoje vjenčanje želio bih pozvati samo te bliske prijatelje i obitelj', priznaje Robert te otkriva da bi se volio vjenčati u rodnoj Engleskoj, usprkos lošem vremenu i čestim kišama.

'Vrijeme u Los Angelesu je sjajno, no ipak bih se volio oženiti kod kuće, u Engleskoj', kaže Robert, zvijezda filma 'Voda za slonove', te otkriva da ga ne zanimaju površni odnosi i veze, već želi iskrenu vezu punu povjerenja koja će rezultirati brakom i dvoje, troje djece.