Detalji članka SUMRAKOMANIJA

MTV MOVIE AWARDS

Kristen i Robert nagrađeni za filmski poljubac

Na ovogodišnjoj dodjeli MTV Movie Awards slavili su glumci novog nastavka filmske sage 'Sumrak' Kristen Stewart i Robert Pattinson, koje je publika proglasila najboljima, kao i njihov filmski poljubac

Prezenteri na ovogodišnjoj dodjeli MTV Movie Awardds bili su Ryan Reynolds, Blake Lively, Steve Carell, Shia LaBeouf, Patrick Dempsey, Cameron Diaz, Selena Gomez i Nicki Minaj, a slavili su glumci novog nastavka filmske sage 'Sumrak' Kristen Stewart i Robert Pattinson, koje je publika proglasila najboljima, kao i njihov filmski poljubac. 'Sumrak' je ove godine nadjačao 'Harryja Pottera' i za najbolji film.

Reese Witherspoon okitila se nagradom Generation Award koju je prošle godine dobila Sandra Bullock.

Na dodjeli nagrada bilo je osim na pozornici uzbudljivo i na crvenom tepihu. Tamo su se 'sukobile' dvije tinejdžerske zvijezde koje su se za pažnju publike sinoć 'borile' u najkraćim mogućim haljinicama. Zvijezda filmova o Harryju Potteru 22-godišnja Emma Watson i 18-godišnja Disneyjeva zvijezda Selena Gomes nove su suparnice i na poslovnom planu.

Dok Emma plijeni pažnju svojim titulama najbolje odjevene mlade glumice i visokim filmskim honorarima, Selena se pojavljuje na naslovnicama zahvaljujući svojoj romansi sa 17-godišnjom glazbenom zvijezdom Justinom Bieberom.