LILY COLLINS:

Divim se Tayloru Lautneru

02.05.2011 u 10:35

Bionic
Reading

Mlada glumica Lily Collins pohvalila je svog dečka Taylora Lautnera i rekla da se s nevjerojatnom lakoćom nosi s teretom slave i obožavateljima te da mu se zbog svega toga divi

Lijepa brineta puna je riječi hvale za svog dečka s kojim igra u filmu Abduction. Lily kaže da ju je Lautner impresionirao svojom smirenošću iako je bio opkoljen fanovima koji su čekali autograme nakon što je cijelu noć proveo na snimanju.

'Bio je slomljen od umora budući da je snimao cijelu noć, no nije želio razočarati nijednu od tih obožavateljica koje su ga čekale. Strpljivo je potpisivao autograme i slikao se s njima, a bilo ih je sigurno više od 600. Bila sam ponosna na njega. Zbilja se super držao. Ako ikad budem u takvoj situaciji da se moram nositi s cijelom vojskom fanova, voljela bih se držati dostojanstveno poput njega. Osim toga, Taylor je jako zgodan, ali nije nimalo umišljen, što je super osobina. I ima sjajan smisao za humor', rekla je Lily, kći poznatog britanskog glazbenika Phila Collinsa.

Glumica u usponu je ispričala i da je zahvalna svojim roditeljima što su je odgojili kao normalnu osobu.

'Roditelji me nisu nikad zasipali darovima niti su me razmazili. Godinama imam isti auto. Naučili su me da se moram sama izboriti za sve', kaže Lily.