ROBERT PATTINSON:

Britancima je najdraže kad me osramote

18.04.2011 u 15:45

Bionic
Reading

Robert Pattinson kaže da ga u Velikoj Britaniji fanovi drugačije tretiraju nego u Sjedinjenim Državama

Mladi britanski glumac kaže da ga njegovi sunarodnjaci vole osramotiti kad ga prepoznaju, za razliku od Amerikanaca koji imaju sasvim drugačiji pristup.

'Britanci su cinični. Oni će na svaki način htjeti postići da vam bude neugodno, za razliku od Amerikanaca koji u vama vide nedodirljivog idola. Jednom sam kupovao nešto u trgovini oblijepljenoj posterima iz sage 'Sumrak', a momci koji tamo rade su se cijelo vrijeme namjerno pravili da me ne prepoznaju. Bila je to suluda situacija. Ali takvi su Britanci, oni vas žele osramotiti', kaže Robert, koji u svibnju slavi 25. rođendan.

Iako se njegove obožavateljice nikako ne bi složile s time, Rob je otkrio da se nikako nije mogao zamisliti u ulozi fatalnog vampira Edwarda Cullena iz sage 'Sumrak' koji je opisan kao muškarac iznimne ljepote.

'Nisam se vidio u toj ulozi. Nitko nije znao da će na kraju cijela priča oko 'Sumraka' ispasti toliko velika', rekao je Pattinson.

'Praskozorje', posljednji dio sage, bit će snimljen u dva dijela, a premijera prvog dijela planirana je za sredinu studenoga ove godine.