UTJEŠILA SE

Ashley Greene i Chris Evans u vrućem zagrljaju

25.03.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Ashley Greene nedavno je prekinula devetomjesečnu vezu s Joeom Jonasom iz Jonas Brothersa, i to, kako se pričalo, zbog zgodnog basista Kings of Leon, Jareda Followilla. No vragolasta ljepotica iz sage 'Sumrak' viđena je u vrućem zagrljaju plavookog glumca Chrisa Evansa, zvijezde filmova 'Fantastična četvorka', 'Push', 'Losers' i 'Scott Pilgrim protiv cijelog svijeta'

Ash i Chris viđeni su u jednom klubu u Los Angelesu, a prema izjavama očevidaca, mladi je par izmjenjivao vruće poljupce.

'Ashley i Chris su cijelu noć proveli zajedno. Smijali su se, grlili, a pale su i vruće puse. Nisu se puno obazirali na ljude oko sebe. Vidjelo se da se tu nešto događa. Nije izgledalo kao da su samo prijatelji', rekao je jedan izvor.

Ipak, Ashley se, kako kažu njezini prijatelji, samo zabavlja.

'Ponovno je solo. Ashley je mlada i zgodna. Samo se želi malo zabaviti i izlaziti. U tome nema ništa loše', rekao je jedan njen prijatelj.

Ashley (24) je pak nedavno izjavila da se ne događa ništa između nje i Jareda, iako su nekoliko puta viđeni zajedno, a skupa su proslavili i Dan Svetog Patricka u New Yorku.

Joe Jonas i Ashley prekinuli su, kako je stajalo u službenim priopćenjima, zbog odvojenosti i zgusnutih poslovnih rasporeda.