Detalji članka SUMRAKOMANIJA

KRISTEN STEWART:

Ja sam totalni gik

Kristen Stewart je u svom nedavnom intervjuu za magazin Vogue, na čijoj se naslovnici našla prvi put, otkrila da je zapravo gik u duši

'Svi me prijatelji zezaju da sam prava gikica jer volim golf i ne propuštam emisije na Food Networku. Zbilja uživam u kulinarstvu i volim pripremati hranu za prijatelje. Imam uzak krug jako dobrih prijatelja koji mi zbilja puno znače', rekla je.

20-godišnja glumica, za koju se već neko vrijeme nagađa je li u vezi s Robertom Pattinsonom ili nije, kaže da joj je trebalo dugo vremena da se privikne na medijsku pompu.

'Sve se poprilično promijenilo nakon sage 'Sumrak'. Nemam više onu slobodu kao nekad. Nisam više obična cura. Sad ne mogu tek tako otići npr. u kupnju u šoping-centar', rekla je Kristen.

Glumica je trenutačno zauzeta snimanjem oba dijela 'Praskozorja', posljednjeg nastavka sage 'Sumrak' u kojem igra Bellu Swan, djevojku čiji se život posve promijeni kad se zaljubi u fatalnog vampira Edwarda.

'Puno razmišljam o liku Belle jer je ovo završetak sage. I ja sam odrastala zajedno s tim likom. Unijela sam puno sebe u tu ulogu i Bella mi se uvukla pod kožu. Željela bih da svi fanovi budu zadovoljni', rekla je Kristen.