MODNI MAKEOVER 'MEDVJEDA'

Hokejaši Medveščaka modeli u modnoj kampanji

18.03.2010 u 14:23

Bionic
Reading

Hokejaši Medveščaka okušali su se kao modeli u najnovijoj kozmetičkoj kampanji za muškarce DOVE MEN snimivši modni prilog, a nastupit će i kao manekeni na modnoj reviji

Hokejaši Joel Prpic, Aaron Fox, Gašper Krošelj, Richard Seeley, Conrad Martin i Marko Lovrenčić su kao promotivna lica najnovije kozmetičke kampanje DOVE MEN zamijenili svoje teške oklope i oštre klizaljke svjetlima studija i kreacijama hrvatskih modnih dizajnera na nekoliko sati.

Ova modna fotokampanja samo je uvod u modnu reviju na događaju DOVE Fashion.hr čiji će glavni protagonisti biti upravo hokejaši zagrebačkog Medveščaka.

Već tradicionalno, Dove u sklopu modnog događaja Fashion.hr predstavlja svoju modnu priču koja je lani bila posvećena razbijanju stereotipa o povezanosti ženske ljepote s godinama. Ove godine Dove se po prvi put okreće muškarcima, sa željom da ukaže na brojne stereotipe koji ih prate te na brojne izazove koje trebaju savladati tijekom životnog puta da bi stigli do točke kada se osjećaju ugodno u svojoj koži.

'Od samog početka bilo nam je drago da smo odabrani kao promotivna lica ove modne kampanje. Iako smo stalno pred okom fanova i objektivima fotoaparata, nije uopće bilo lako stati pred objektiv modnog fotografa i snimiti modne fotografije', izjavio je Medveščakov napadač Marko Lovrenčić. 'U studiju smo bili upravo onakvi kakvi smo na ledu – svoji, iskreni, jednostavni. A upravo takvi ćemo biti i na pisti. Mnogima se možda neće svidjeti kako izgledamo na fotografijama ili kako hodamo pistom, ali mi smo profesionalni sportaši koji su veći dio života proveli na klizaljkama i ledu. Nadam se da će naša jednostavnost i demonstracija onoga što i kakvi doista jesmo, bilo u stvarnom životu, bilo u ovoj kampanji, ostaviti traga', zaključio je Lovrenčić.

Kreacije hrvatskih modnih dizajnera – Ane Marije Ricov, Ivice Klarića i Igora Galaša - na pisti modnog događaja DOVE Fashion.hr predstavit će 11 hokejaša zagrebačkih Medveščaka: Joel Prpic, Brad Smyth, Miroslav Brumerčik, Aaron Fox, Richard Seeley, T.J. Guidarelli, Robby Sandrock, Jeff Heerema, Gašper Krošelj, Conrad Martin i Marko Lovrenčić.

Styling kampanje osmislio je modni urednik Saša Joka, a fotografije je snimio modni fotograf Mladen Šarić