TALIJANI PIŠU

Nina Morić objavila rat bivšem mužu

16.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Posrnula ljepotica Nina Morić polako se oporavlja od muževe nevjere, zbog koje je u očaju pokušala i samoubojstvo, a prema pisanju talijanskih medija, Fabriziju Coroni najavljuje pravi rat

U sada već bivši brak Morić-Corona očito će se morati uplesti odvjetnici i sudovi, barem ako je vjerovati talijanskim tabloidima. Oni su, naime, objavili vijest da se Nina Morić polako oporavlja od najnovijeg skandala u režiji Fabrizija Corone, tj. njegovog švrljanja s argentinskom manekenkom Belen Rodriguez, najavljujući mu pravi pravcati rat. Fabrizio navodno već mjesecima ne plaća Nini alimentaciju za njihova šestogodišnjeg sinčića Carlosa, ali zato troši ogromne svote novca na svoju mlađahnu ljubavnicu Belen Rodriguez. No, usprkos očitom prkosu koji je u Nini proradio, ona je i dalje kontradiktorna u svojim izjavama, pa tvrdi da će Coronu rado primiti natrag u svoj zagrljaj, samo ako on to želi.


No, čini se da nakvarcanom Fabriziju to i nije neka opcija. Kako pišu Talijani, Fabrizio je uistinu izgubio glavu za lijepom Belen, s kojom se navodno viđa već godinu dana. Zbog svoje ljubavne afere s Belen on se ne namjerava ispričavati Nini, jer je njihov je brak, tvrdi Fabrizio, za njega odavno završena priča. Talijanski mediji prepuni su paparazzo fotografija na kojima Belen i Fabrizio izmjenjuju nježnosti, a u javnost izlaze i pikanterije poput one da su u pariškom hotelu Ritz nedavno zajedno palili plahte.


Za RTL televiziju oglasio se i Ninin tata Mirko Morić koji je izjavio da mu je 'dosta pisanja laži i napada na njegovu kćer Ninu'. Tata Morić izjavio je RTL-u da mu je kći sada dobro i da mu je teško jer se njezino ime povlači po javnosti. Njegova je želja da je mediji jednostavno zaborave.