ČETVRTI PUT

U svibnju počinje Tattoo konvencija u Zagrebu

19.02.2017 u 15:22

Bionic
Reading

Četvrti put u samom centru Zagreba u impozantnom atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna tri puta, od 19. do 21. svibnja održat će se hrvatska Tattoo konvencija 2017., veliki sajam tetoviranja i opreme koji svake godine privlači velik broj majstora tetovaža, proizvođača opreme, brojnih majstora trajne šminke ili šminke za posebna snimanja, kao i velik broj posjetitelja

S preko 30 štandova Tattoo konvencija privlači ne samo domaće artiste, već i strane, kojima je ovo prilika da pokažu svoja najnovija umijeća i novosti u svijetu tetoviranja.

U tri dana konvencije vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstavit će se svojim vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose. Na samoj konvenciji posjetitelji se mogu tetovirati kod omiljenog majstora, a najbolje tetovaže nagrađuju sponzori.

Na konvenciji će, osim vodećih hrvatskih majstora tetovaža, sudjelovati poznati majstori iz inozemstva, a vodeći svjetski proizvođači opreme za tetoviranje odlučili su podržati projekt.

Sama konvencija bit će upotpunjena raznim zabavnim programima, prezentacijama i edukacijskim seminarima. Detaljnije pogledajte OVDJE.