RICHARD BRANSON

Slupao se slavni milijarder: Život mi je proletio pred očima

27.08.2016 u 11:32

Bionic
Reading

Slavni poduzetnik i milijarder Richard Branson otkrio je medijima da je doživio ozbiljnu nesreću na biciklu. Da se radilo o prilično ozbiljnom padu, Branson je potvrdio otkrivši da je bio uvjeren da će umrijeti

Branson, poznat kao vlasnik Virgina, nedavno je vozio bicikl sa svojom djecom na Djevičanskim otocima. Kako je objavio Branson na svom blogu na stranicama Virgina, vozio je nizbrdo, a s obzirom na to da se već bilo poprilično smračilo, nije vidio 'ležećeg policajca' na cesti pred sobom.

Udario je u njega te odletio preko volana i pao na cestu. 'Život mi je doslovce proletio pred očima', piše Branson.

'Mislio sam da ću umrijeti. Odletio sam preko bicikla s glavom prema naprijed na asfaltiranu cestu, ali na sreću glavninu udarca preuzeli su moje rame i obraz. Nosio sam kacigu koja mi je spasila život, a bicikl je odletio u provaliju u nestao. U međuvremenu smo ga uspjeli izvući iz provalije, bio je potpuno uništen', napisao je Branson.

Milijarderov obraz je najgore prošao, a gadne posjekotine zaradio je na koljenu, bradi i ramenu.


'Nisam mogao vjerovati da ne samo da sam preživio, nego nisam čak ni ostao paraliziran. Sasvim slučajno, prva osoba koja je došla na lice mjesta bila je moja asistentica Helen, koja se taman vraćala s godišnjeg odmora. Pitala se tko to leži 'rasut' na cesti, a meni je bilo toliko drago što sam preživio da sam brzo prizvao smisao za humor i doviknuo joj 'Živ sam! Ako ništa drugo, još uvijek imaš posao!'', piše Branson.

Poduzetnik je brzo prebačen u Miami, gdje je podvrgnut detaljnom liječničkom pregledu te nizu rendgenskih snimanja.