BREXIT

Glasovala je protiv EU, no brine je što neće moći u Disneyland

28.06.2016 u 10:37

Bionic
Reading

Britanci su se u četvrtak na referendumu s 52 posto glasova izjasnili za napuštanje Europske unije, a odluci koja je uzdrmala svjetske burze i znatno oslabjela englesku funtu pomogao je i glas junakinje ovog videa

Nije bilo lako donijeti odluku i dati svoj glas za izlazak iz Unije, no postupila je razumno, dobro odvagnuvši sve argumente za i protiv.

A njih je u njezinu slučaju tri. Želja da Velika Britanije izađe iz Unije kako više ne bi morala gledati nastupe svoje nogometne reprezentacije na Euru bila je jača od straha da zbog zatvaranja granica više neće moći posjetiti Mikija i Mini u pariškom Disneylandu.

Istini za volju, razumnoj odluci o glasanju za istupanje iz Unije pridonio je ipak jedan životno važan argument pa tako kad se poželi pečenih jaja više neće morati kupovati ona neprovjerena iz supermarketa nego će ih moći kupiti izravno od farmera Johna.

Ne treba čuditi što je još u subotu ujutro prikupljeno više od milijun potpisa za novi referendum, a brojka je u međuvremenu narasla preko tri milijuna.

Ona je glasala za izlazak Velike Britanije iz EU