TKO BI DOLI

Pretili Britanac partijao sa zvijezdama

25.05.2015 u 19:14

Bionic
Reading

Britanac Sean O'Brien ulovio je oko interneta nakon što je ismijan zbog svog pokušaja plesa. No ubrzo mu je stigla globalna podrška, a zatim je i organizirano slavlje u njegovu čast

Sean O'Brien je Britanac koji je prvo zadobio negativnu pažnju interneta zbog svoje pretilosti. Internetski trolovi svojim napadom izazvali su lavinu obrane i iznenadnu slavu O'Briena.

U njegovu čast organiziran je tulum u Los Angelesu u noćnom klubu Avalon na kojem je Moby bio DJ, a kojem su prisustvovale mnoge poznate osobe poput Monice Lewinsky. Čak mu je i Pharrell Williams poslao snimku podrške. Na tulumu je bilo oko 1.000 gostiju, a zahvaljujući njima prikupljena je lijepa svota za dobrotvorne institucije koje pomažu žrtvama vršnjačkog zlostavljanja (bullyinga).


Tijekom posjeta Los Angelesu, Sean O'Brien gostovao je na televizijskim emisijama te bacio prvu lopticu na jednoj od utakmica Dodgera. Američka spisateljica Cassandra Fairbanks organizirala je O'Brienov dolazak u SAD.

Sean O'Brien oduševljen je podrškom koju je dobio.

'Nisam ni sanjao da će mi se nešto ovako dogoditi. Nevjerojatno! Čini se kako je ono što se meni dogodilo pogodilo u žicu mnoge ljude. Uspjeli smo prikupiti puno novca za dobrotvorne udruge. Uvijek ima loših osoba, ali ima puno više dobrih ljudi', rekao je Sean O'Brien.