NAPETO OPUŠTANJE

'Prije masaže u Hrvatskoj nisam se smatrala čistunkom'

05.05.2015 u 13:41

Bionic
Reading

Denise Beatty svake dvije godine organizira biciklističko putovanje za sebe i svoje prijatelje. Prošlog proljeća posjetila je Hrvatsku i ostala prilično iznenađena neobičnim iskustvom

Nema sumnje da je Brač jedan od najljepših otoka koji se mogu posjetiti u Hrvatskoj pa stoga ne čudi da je i Denise Beatty za sebe i svoje prijatelje ondje organizirala biciklističko proljetno putovanje. Ono što nije očekivala bilo je neobično iskustvo u salonu za masažu, piše The Globe and Mail

Na kraju drugog dana u selu Postira na otoku Braču Denise i njena prijateljica Barbara odlučile su otići na masažu u hotelu s pet zvjezdica. Odabrale su masažu cijelog tijela.

Dok je Barbaru masirala mlada djevojka, Denise je završila pod rukama naočitog mladića. Masaže su se odvijale u zasebnim prostorijama.

Prva stvar koja je iznenadila Denise bio je nedostatak ručnika ili pokrivala. Terapeut joj je dao nekoliko minuta kako bi se razodjenula, no Denise nije bila oduševljena idejom nagosti u prisutnosti muškarca koji će je masirati pa ga je zamolila da joj nabavi ručnik. Terapeut joj je prezrivo dao mali ručnik za ruke.


Denise nije odustala od masaže, već je legla na stol. Terapeut je ponovo ostao iznenađen kad je vidio da još ima gaćice na sebi, no svejedno je prionuo poslu. Terapeut je imao vješte ruke, no nije se mogla opustiti. Osim što se znojila, zbog nagosti je također i bila više napeta nego opuštena.

Najneugodniji trenutak bio je u obliku masaže sprijeda. Denise je zažmirila kako bi izbjegla pogled svog terapeuta i okrenula se na leđa, a ručničić je stavila na grudi.

Iako su obje prijateljice bile zbunjene neugodnim iskustvom, nakon što su izašle iz salona, počele su razgovarati o svemu i na kraju su se pošteno nasmijale. Ova priča postala je jedna od omiljenih anegdota koje obje prepričavaju.