VAŽNO JE ZVATI SE...

Kanađanka će proputovati svijet zahvaljujući imenu

18.12.2014 u 22:40

Bionic
Reading

Slomljenog srca, jedan Kanađanin je početkom studenoga putem interneta pozvao ženu istog imena kao njegova bivša zaručnica da umjesto nje krene na put oko svijeta i šest tjedana kasnije pronađena je sretnica

Čim je objavljena na društvenoj mreži Reddit, poruka Jordan Axanija je obišla svijet. Taj stanovnik Toronta (28) je kupio zrakoplovne karte za put oko svijeta sa zaručnicom Elizabeth Gallagher, što je trebao biti božićni poklon mladoj ženi, ali ona ga je nedugo zatim napustila.

'Ako se zovete Elizabeth Gallagher čeka vas tri tjedna putovanja oko svijeta', objavio je Axani.

Nije mogao poništiti rezervacije ni promijeniti ime putnika, pa je jedino rješenje bilo pronaći istoimenu osobu, 'zdravog duha, inteligentnu i zanimljivu', objasnio je Axani koji je precizirao da ne očekuje romantičnu vezu, samo ne želi da karta propadne.

Jordan Axani je primio odgovore 18 Kanađanki koje se zovu Elizabeth Gallagher.

Nakon proučavanja odgovora na dugi upitnik, odlučio se za 23-godišnju studenticu socijalnog rada koja je u vezi. Dvoje Kanađana kreće na put 21. prosinca iz New Yorka u Milano, Prag, Pariz i New Delhi.

Do sada su razgovarali jedino putem interneta, ali nova Elizabeth Gallagher je optimistična i čini joj se da je njezin suputnik netko s kim bi se mogla dobro zabaviti i precizirala da je njezina veza 'čvrsta'.

Najbolje se putuje...