OD OVE NEDJELJE

Evo tko će pjevati u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

27.02.2017 u 14:23

Bionic
Reading

U prvoj epizodi četvrte sezone Tomi in der Mühlenu, Sandri Bagarić i Goranu Navojcu pridružit će se pobjednik treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Damir Kedžo i to kao gostujući član žirija, stoji u priopćenju

Damir Kedžo će nakon što smo ga vidjeli u izvedbama Mariah Carey, Lady Gage, The Weekenda, Lane Jurčević, Britney Spears, Petra Graše i drugih napokon na pozornicu hit showa stati i s autorskom pjesmom pod nazivom 'Not a crime'. Najavio je da će kao član žirija biti blag i pravedan.

Pjevačica Nives Celzijus u prvoj emisiji nastupit će kao Baha Men. 'Jako sam uzbuđena, ipak je ovo prvi nastup. Malo me hvata tremica', izjavila je Nives, koja je već bila u studiju popularnog showa, no tada je bila u ulozi gostujuće članice žirija. Ove nedjelje će izvesti pjesmu 'Who let the dogs out'. 'Nadam se da ću kroz ovu emisiju otkriti neke svoje skrivene talente', kaže pjevačica i spisateljica koja će se odmah transformirati u muškog izvođača. 'Možda će mi muškarci nakon ovoga postati shvatljiviji', govori Nives.

Voditelj Dalibor Petko kaže da nije ni pjevač ni glumac, a ni plesač, a već prvom transformacijom morat će pokazati sve navedeno. Naime, Dalibora ćemo vidjeti transformiranog u Indiru iz Colonije, što je za njega, kaže, popriličan izazov. 'Užasno težak zadatak i najgore mi je to što poznajem Indiru i to jako dobro i ne želim ju nikako uvrijediti. Je li moglo teže?', izjavio je Dalibor te dodao kako ga najviše plaši činjenica da je Colonia sinonim za energiju. 'Ne znam koliko kondicije imam. Možda bude potrebna neka reanimacija!', našalio se Petko.

Za mladu i talentiranu glumicu Miju Anočić Valentić najveći izazov, priznaje, bit će uskladiti pjevanje i plesanje. 'Super! Odmah u prvoj muškarac i crnac!', izjavila je Mia koju ćemo vidjeti kao Chubbyja Chekera s pjesmom 'Let's Twist Again'.

Pjevač Mario Roth sebe je opisao kao 'mali multipraktik od metar i 72', a u prvoj epizodi čeka ga transformacija u Tinu Turner.  'Odmah prvi izazov i jedna velika ličnost! Ovo će biti izazov! Kako sam poprilično opušten momak, a Tina Turner ima taj jedan gard, sva je stisnuta, kruta, to će mi malo djelovati kao problem', otkrio je Mario te nestrpljivo čeka pretvoriti se u ovu veliku divu.

Uzbudljive, nevjerojatne i zabavne transformacije gledatelje očekuju i u novoj sezoni. Osim Nives, Dalibora, Mije i Marija, gledatelje će zabaviti Daniel Bilić kao Ricky Martin, Ana Gruica kao Jennifer Lopez, Bojan Jambrošić kao Toše Proeski te Ivana Mišerić kao kraljica popa Madonna.