18.- 20. VELJAČE

HBO otvoren 3 dana svima: Najbolje serije s vrhunskim imenima

16.02.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Pozivamo vas da provedete 3 dana u najboljem društvu – HBO 3, kanalu posvećenom najboljim HBO serijama, koji će biti otvoren svima tijekom subote, nedjelje i ponedjeljka, od 18. do 20. veljače. Tako će i korisnici koji kod svog operatera nisu pretplaćeni na HBO pakete ova tri dana moći uživati uz renomirana glumačka imena, hit i renomirane serije, a čeka ih i posebna poslastica – u ponedjeljak 20.2. u 21h će imati priliku pogledati i premijeru najnovije HBO serije 'Big Little Lies', sa Reese Witherspoon i Nicole Kidman u glavnim ulogama

Na propustite serije koje će se prikazivati tijekom ova tri dana otvorenog HBO 3 kanala:

PREMIJERA NAJNOVIJE HBO SERIJE 'MALE LAŽI' (BIG LITTLE LIES)
Ponedjeljak 20. veljače u 21.00 h
Glume: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgård

Temeljena na istoimenom bestseleru i s vrhunskim izvedbama nekolicine najboljih holivudskih glumica, MALE LAŽI crnohumorna su drama smještena u Monterey u Kaliforniji koja počinje sumnjivim ubojstvom na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako se isprva ne zna tko su žrtva i počinitelj, čini se vjerojatnim da su ubojstvo izazvala rivalstva i tajne triju majki. One su: tipična kućanica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon) koja skriva ljubomoru prema novoj, mlađoj supruzi svog bivšeg (Zoe Kravitz), instruktorici joge sa zen-stavom; Madelineina najbolja prijateljica Celeste Wright (Nicole Kidman), bivša pravnica u naizgled savršenom braku s mlađim muškarcem (Alexander Skarsgård); i Jane Chapman (Shailene Woodley), samohrana majka s mračnom prošlošću koju Madeline i Celeste uzimaju pod svoje okrilje. Ispresijecana uvidima drugih roditelja i školskog osoblja iz sobe za ispitivanje – koji predstavljaju grčki zbor tračeva o savezima i suparništvima, posebno oko Madeline i njezine neprijateljice, karijeristice Renate Klein (Laura Dern) – priča se razvija kroz sedam napetih, no subverzivno smiješnih epizoda otkrivajući kako svaka od tih žena krije neku tajnu koja je dovela do te jedne kobne noći.


MARATON KOMPLETNE SEZONE SERIJE 'RASTAVA' (DIVORCE)

Subota 18. veljače od 21.00 h
Glume: Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church

'Rastava' autorice Sharon Horgan (autorica i zvijezda za „Emmy“ nominirane serije „Katastrofa“), prati Frances (Sarah Jessica Parker), koja nakon više od deset godina braka i dvoje djece iznenada počne preispitivati svoj život i napet odnos s mužem Robertom (Thomas Haden Church). Serija počinje zabavom za 50. rođendan njihove prijateljice Diane, prigode obilježene dramatičnim incidentom kada se Diane žestoko posvađa s mužem Nickom, što uvjeri Frances da kaže Robertu kako bi se trebali razići. Ali Frances ubrzo otkriva da su čist prekid i nov početak teži nego što je mislila, dok se Robert, osupnut Francesinim otkrićem, pokušava pomiriti s time da im se brak raspada. Priča o vrlo, vrlo dugoj rastavi u 10 epizoda prve sezone prati Frances i Roberta dok se nose s raspadom njihova propalog braka, ne samo zbog sebe nego i zbog djece i prijatelja.

MARATON 1. SEZONE SERIJE ZAJEDNIŠTVO (Togetherness I)
Subota 18. veljače od 16.05 h
Glume: Mark Duplass, Melanie Lynskey, Steve Zissis, Amanda Peet

Kroz 8 epizoda prve sezone HBO-ove humoristične serije 'Zajedništvo' pratite dva para koji žive pod istim krovom u predgrađu Los Angelesa. Brett i Michelle (Mark Duplass i Melanie Lynskey) nastoje raspiriti strast u svojoj vezi koja se ugasila pod stresom braka i djece. Kad im se dosele Brettov prijatelj Alex (Steve Zissis) i Michelleina sestra Tina (Amanda Peet), četvorka se počne na tragikomičan način boriti da slijede svoje snove, a ostanu u dobrim prijateljskim, rodbinskim i supružničkim odnosima.

HBO - otvoreni vikend

MARATON EMMIYEM NAGRAĐENE MINISERIJE OLIVE KITTERIDGE (Olive Kitteridge)
Nedjelja 19. veljače od 11.35 h
Glume: Frances McDormand, Richard Jenkins, Bill Murray

Oskarovka Frances McDormand i za 'Oscar' nominirani Richard Jenkins glume u četverodijelnoj HBO-ovoj drami 'Olive Kitteridge', dirljivo slatkoj, zajedljivo smiješnoj priči o naizgled mirnome gradiću u Novoj Engleskoj rastrganom aferama, zločinima i tragedijom. U središtu priče duge 25 godina nalaze se Olive, profesorica matematike u osnovnoj školi, njezina veza s Henryjem, dobroćudnim gradskim ljekarnikom, njihov sin Christopher, koji prezire majčin način odgoja, te drugi stanovnici zajednice.

MARATON 5. SEZONE SERIJE DJEVOJKE (GIRLS V) te 1. i 2. EP. NOVE, 6. SEZONE
Nedjelja, 19. veljače od 15.35 h
Ponedjeljak, 20. veljače u 22h
Glume: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosija Mamet

Lena Dunham je kreatorica i glavna uloga nagrađivane humoristične serije koja prati raznorazna poniženja i trijumfe grupe prijateljica u srednjim 20-ima – od kojih se svaka suočava s novim životnim i ljubavnim izazovima u ovoj sezoni.

MARATON EMMYEM I ZLATNIM GLOBUSOM NAGRAĐENE MINISERIJE MILDRED PIERCE (Mildred Pierce)
Ponedjeljak 20. veljače od 09.45 h
Glume: Kate Winslet, Guy Pearce

HBO predstavlja jednu od proslavljenih miniserija: 'Mildred Pierce', koja ponovno oživljava nezaboravne likove predstavljene u klasičnom romanu Jamesa M. Caina iz 1941. o ponosu i privilegijama srednje klase. Sa slavnom Kate Winslet (dobitnica 'Oscara' za 'Žena kojoj sam čitao'“) u naslovnoj ulozi i u režiji znamenitog filmaša Todda Haynesa koji je sudjelovao i u pisanju scenarija, ova petodijelna drama intiman je portret jedinstveno neovisne, svježe rastavljene žene koja se u razdoblju Velike depresije bori da stvori novi život za sebe i svoju obitelj. Drama istražuje Mildredinu pretjeranu odanost svojoj nezasitnoj kćeri Vedi (koju u kasnijim epizodama glumi Evan Rachel Wood) kao i složene odnose s indolentnim muškarcima u njezinu životu, uključujući igrača pola i ljubavnika Montyja Beragona (Guy Pearce) i bivšeg muža Berta Piercea (Brian F. O'Byrne).

Osim spomenutih, gledatelji će moći uživati i u odabranim epizodama hit serija 'Potpredsjednica' (Veep), 'Okus krvi' (True Blood), 'Ostavljeni' (Leftovers), 'Velika ljubav' (Big Love) i mnogim drugim, ali i u odličnim filmskim ostvarenjima iz HBO produkcije poput 'Hemingway i Gallon0, 'Promjena igre' (Game Change) i sl.

Vidimo se 18., 19. i 20. veljače na HBO 3.

Aktivirajte HBO Premium paket na