OSTALA BEZ ANGAŽMANA

Sreća Vlatke Pokos na HRT-u kratko je trajala

19.01.2017 u 15:19

Bionic
Reading

Kako doznajemo Vlatka Pokos više neće voditi petominutnu kulinarsku emisiju za amatere 'Škola kuhanja' na HRT-u, a zasad još nije poznato gasi li se emisija ili će na Vlatkino mjesto doći nova voditeljica.

Čini se kako je Vlatki Pokos bliži odlazak u Kanadu nego novi angažman na HRT-u gdje se prije nekoliko mjeseci vratila nakon 16 godina. Povratak je bio popraćen u svim medijima, Vlatka je bila sretna zbog pružene prilike, no sreća je prekratko trajala. Naime, kako doznajemo Vlatka više neće voditi 'Školu kuhanja', a zasad još nije odlučeno hoće li emisija ići s nekim drugim u voditeljskoj ulozi.

Već nakon prve dvije prikazane emisije 'Škole kuhanja' zaredali su komentari, a više od Vlatkine uloge voditeljice kulinarskog showa za amatere  kritizirali su se jednostavni recepti demonstrirani u školici kuhanja na koje su i najveći amateri kolutali očima. A neki su se i na HRT-u pitali po kojoj logici 'Škola kuhanja' s Vlatkom Pokos spada u znanstveno-obrazovani program, jer su se sve ostale emisije o kuhanju u zabavnom programu.

Kako se pisalo svaka je epizoda stajala 9500 kuna, odnosno svih 75, koliko je snimljeno, 712.000 kuna.