NJEŽNOSTI NA SNIMANJU

Pogledajte kako Tomislav Špiček češlja brkove Ivanu Pažaninu

18.01.2017 u 21:26

Bionic
Reading

Na snimanju četvrte sezone kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj', članovi žirija Tomislav Špiček i Ivan Pažanin odlično zabavljaju sebe i prisutne svojim specifičnim odnosom

Prošle sezone tek su ispipavali teren, a ove je godine odnos dvojice članova žirija Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina dosegnuo neku novu razinu. Ne kriju uvažavanje, ali ni ljubav prema dobroj zafrkanciji i međusobnom podbadanju.

Tako se Špiček pobrinuo da Pažanin ne bude musav pred kamerama i gledateljima te mu je počešljao brkove i bradu da izgleda lijepo za sve obožavateljice.

Usto je tepao svom kolegi da je nježan kao rikula, iz milja ga je usporedio s piletinom, vodi brigu o tome da ujutro popije kavu i ne jede nešto teško što bi mu moglo loše sjesti na želudac.

 

I Pažanin se osvrnuo na Špičekove prehrambene navike, no to je područje u koje se ne smije zabadati nos. Mlađi chef mora biti oprezan jer ako naljuti starijeg kolegu, neće više biti jutarnje kave i ostalih pogodnosti. 'On mene dobro poznaje. Ako rata traži, rata će i dobiti', zaključio je Špiček.

Snimanje četvrte sezone 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' već je počelo, a dinamični duo ubrzo će se moći gledati na malim ekranima.