ANA STRIZIĆ

30. rođendan joj je prvi čestitao dečko Krešimir Milanović

09.01.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Iako voditeljica sportskih vijesti na RTL-u, Riječanka Ana Strizić inače ne slavi svoje rođendane, jubilarni 30. obilježit će na poseban način. Za tportal je ispričala kako će ga proslaviti, a otkrila je i kakve su joj želje

'Inače ne slavim rođendane, ali ipak mi je ovaj jubilarni 30. pa ću ga proslaviti. Nažalost morat ću pričekati sve do veljače jer u petak počinje Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj, što za nas u sportskoj redakciji znači da smo na cijeli dan na poslu, sve do 1. veljače kad sve završava. Nadamo se da će naša reprezentacija biti u finalu i da ćemo onda svi skupa slaviti. Kad završi prvenstvo, okupit ću sve svoje prijateljice i prijatelje i sigurno ćemo dobro zafeštati. Za sada je plan Beograd, ali vidjet ćemo. Ima još vremena za odluku', ispričala nam je lijepa voditeljica.

Prvi joj je čestitao njezin partner Krešimir Milanovićs kojim je u listopadu proslavila godišnjicu ljubavi, ali nije htjela otkriti što je dobila na poklon.
'Danas ću slaviti na poslu i navečer s obitelji', kaže.

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on

Anin partner Krešimir, brat bivšeg premijera Zorana Milanovića,prvi joj je čestitao rođendan

Sretna i ispunjena mama petogodišnjaka Mijata nema prevelikih želja osim da bude zdrava.
'Želim si samo zdravlje, za moju obitelj i mene. Što se tiče ostalih želja, želim kakvo lijepo putovanje ove godine. I samo neka ostane ovako kako je', zadovoljna je Ana.

Make up by @mihizza

A photo posted by Ana Strizić (@anastrizic) on