DONNA, BRANDON I KELLY

Evo kako danas izgledaju zvijezde Beverly Hillsa

16.11.2016 u 09:01

Bionic
Reading

'Beverly Hills 90210' bila je jedna od najpopularnijih serija tijekom 1990-ih, a mladu glumačku postavu učinila je planetarno popularnom. Od tada je prošlo 26 godina, a većina glavnih glumaca iz serije danas JE u kasnim četrdesetima. I dok se mnogi s nostalgijom prisjećaju kako su vikendom iščekivali nove nastavke serije, pogledajte kako neki od njih danas izgledaju. I kako žive!

Tori Spelling je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s nekadašnjim kolegama iz serije Jasonom Priestleyem i Jennie Garth, koja je oduševila njezine fanove.

Upravo je Tori kći producenta serije, danas pokojnog Aarona Spellinga, kao Donna Martin možda bila najpraćenija zvijezda ove serije. Živi obiteljskim životom, a najpoznatija je po svom turbulentnom braku s Deanom McDermottom, koji ju je prevario s puno mlađom djevojkom. Svoje bračne probleme odlučili su snimati pred kamerama te imaju svoj reality show. Dean se prestao pojavljivati u showu jer, kako kaže, dijeljenje prljavog veša na TV-u mu je postalo previše. Par je bio i pred razvodom, ali Tori zbog rasipničkog načina života nije imala novca da se zauvijek rastavi od muža koji je imao problema s ovisnošću i koji ju je prevario. Imaju četvero djece.

Jennie Garth kao Kelly Taylor glumila je u mnogim manjim serijama, sitcomima i TV filmovima. Jedna od najvećih uloga bila je ona iz 2002. godine kada je utjelovila sestru slavne Amande Bynes u sitcomu 'What I Like About You'. Jennie se razvela od supruga Petera Facinellija, s kojim ima troje djece, nakon 12 godina braka. U memoarima iz 2014. godine 'Deep Throughts from a Hollywood Blonde' progovorila je o raskidu. Jennie je, također, imala jednu od ključnih uloga u pokretanju 'renoviranih' verzija Beverly Hillsa, Melrose Place i 90210, u kojima se pojavljivao i popularan lik Kelly.

Jason Priestley kao Brendon Walsh nastavio se baviti režijom i glumom, većinom na malim ekranima, a najzamjećenije uloge su mu one u HBO-ovoj seriji 'Call Me Fitz', znanstveno-fantastičnoj seriji 'Haven' te u serijama 'Tru Calling', 'Love Monkey' i 'Side Order of Life'. Bavio se i automobilističkim utrkama, sve dok 2002. nije doživio nesreću zabivši se pri velikoj brzini autom u zid. Jason je nedavno zadobio pažnju medija zbog svojih memoara, u kojima opisuje kako su izgledali dani snimanja Beverly Hillsa. Priestley je danas u braku s vizažisticom Naomi Lowde.