'PET NA PET'

Humanitarni tjedan okupio poznate olimpijce, pjevače i voditelje

05.10.2016 u 16:51

Bionic
Reading

Sportaši, pjevači, radijski i televizijski voditelji – tko je spretniji i sretniji? Odgovor na to pitanje doznat će se sljedećeg tjedna u RTL-ovom kvizu 'Pet na pet'

Povod za njihovo okupljanje je prikupljanje sredstava za udrugu RTL pomaže djeci, što je ekipe natjeralo da daju sve od sebe i osvoje što više novca. Ekipu olimpijaca predvodila je Sandra Perković dok su joj leđa čuvali braća Sinković, Martin i Valent, Damir Martin te Filip Hrgović. Fizički su u savršenoj formi, ali ih Begini pjesmom 'pojedu za doručak', no u sljedećem tjednu jedino će pitanje biti tko je spretniji riječima.

U humanitarnom tjednu sudjelovali su i radijski voditelji Saša Lozar, Ivana Plechinger, Frano Domitrović, Saša Buneta te Tamara Loos, dok su televizijsku ekipu činile RTL-ove zvijezde Doris Pinčić Rogoznica, Tatjana Gržan, Dorijan Klarić, Ana Miščević te Nikola Vikić Topić.

Uz smijeh, zabavu, pozitivnu energiju i plemenit cilj, ekipe su se pod voditeljskom palicom Davora Dretara Drelea odlično zabavile, a tko je bio najuspješniji u ovoj humanitarnoj priči, svima je bilo najmanje važno.


Sandra Perković, braća Sinković, Martin i Valent, Damir Martin te Filip Hrgović


443376,440417,443428,443325