DVOBOJ PJEVAČICE I GLUMICE

Žanamari i Ana: Koja će biti bolja kao Severina?

28.09.2016 u 15:58

Bionic
Reading

Ove nedjelje u popularnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' dogodit će se prvi dvoboj u sezoni. Dvije natjecateljice dobile su isti zadatak – transformirati se u Severinu. Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander pokazat će kako su 'skinule' Severinu, i to s različitim pjesmama

Žanamari nakon transformacije u Bebeka ulazi u štikle te će stasom i glasom pokušati najbolje imitirati svoju kolegicu, a otpjevat će Severininu pjesmu 'Brad Pitt'.

'Ona ima ogromnu karizmu. Veseli me, jer i Ana ima isti zadatak. Nisam sama u tome pa si dijelimo savjete', izjavila je Žanamari ususret nastupu. Ana je, kaže, kao Splićanka odrasla uz Severinu i njene pjesme, no hoće li joj to pomoći u nadmetanju sa Žanamari, tek ćemo vidjeti nakon njene izvedbe pjesme 'Da si moj'.

Podsjetimo, u prošlim sezonama u Severinu su se transformirali Andrea Andrassy u prvoj sezoni, a Luka Bulić ju je imitirao u drugoj sezoni.

Pobjednica prve epizode treće sezone showa Hana Hegedušić iz muškog odijela Mladena Grdovića, za kojeg je dobila same ovacije, ovoga puta će se transformirati u Whitney Houston, dok Matteo Cetinski postaje Madonna i ulazi prvi put u štikle. 
'Ovo je puno zabavnije od Danijela. Naučio sam da kad ti je prelako, ne trudiš se dovoljno', kaže Matteo.

Filipa Dizdara vidjet ćemo transformiranog u Jasmina Stavrosa, a Fil Tilen otpjevat će jedan od hitova King Africe. Lana Jurčević će ove nedjelje pjevati jednu od najpoznatijih pjesama Boney M, a Damir Kedžo pokušat će i glasom i stasom biti što sličniji Petru Graši. Tko će osvojiti najviše bodova i čija će transformacija ovoga puta ostaviti i žiri i publiku bez daha, saznat ćemo nakon novih osam izvedbi kandidata u drugoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato', ove nedjelje na Novoj TV.

Ana Maras pjevat će Severininu pjesmu 'Da si moj':

A Žanamari će pokazati kako je skinula Severininu pjesmu 'Brad Pitt':