ODMAH NAKON DNEVNIKA

Željka Ogresta se vraća na HTV u neobičnom izdanju

31.08.2016 u 16:08

Bionic
Reading

'Dva : jedan' u gostima naziv je novoga talk showa Željke Ogreste, koji očekuje gledatelje u jesenskoj shemi Hrvatske radiotelevizije. Emitirat će se na Prvome programu Hrvatske televizije ponedjeljkom u 20 sati, nakon središnjega Dnevnika. Riječ je tridesetominutnim emisijama produkcijske kuće Castor Multimedia, u kojima će autorica ugostiti brojne hrvatske vrhunske sportaše

'Ne radi se o sportskim emisijama, već o polusatnim razgovorima jedan na jedan s našim sportašima', naglašava Željka Ogresta.

'U tim ću razgovorima nastojati otkriti njihove poglede na svijet i upozoriti na važne stvari u njihovim životima. Pritom ćemo snimati goste na trima različitim lokacijama, u zemlji ili inozemstvu, koje su njima iznimno bliske i drage. Dakle, to nije klasičan studijski talk show pred publikom, već razgovor koji će biti u potpunosti posvećen i prilagođen jednomu gostu', istaknula je Željka Ogresta, nadajući se da će emisija naići na dobar odjek.

Uz taj novi televizijski talk show koji uskoro očekuje gledatelje, slušatelji Hrvatskoga radija i dalje mogu uživati u razgovorima Željke Ogreste s poznatim gostima u emisiji 'Homo sapiens', koja je na rasporedu svake srijede na Drugom programu Hrvatskoga radija u 12.35 sati.