(NE)UGODNO IZNENAĐENJE

'Pravi detektiv' možda dobiva treću sezonu

01.08.2016 u 21:29

Bionic
Reading

Nakon prve sezone koja je bila hit i druge sezone koja je prema mnogima podbacila, čini se da će ipak biti i treće sezone serije 'Pravi detektiv'

Glavni čovjek zadužen za program kanala HBO, Casey Bloys najavio je kako će serija 'Pravi detektiv' dobiti i treću sezonu. Jedan od razloga zašto su mnogi vjerovali kako treće sezone neće biti je odlazak Michaela Lombarda s mjesta na koje je zatim Bloy došao te odmah počeo izbacivati skupe projekte s nezahvalnom gledanošću.

No kako je i druga sezona 'Pravog detektiva' imala sjajnu gledanost – oko 11 milijuna osoba po epizodi – Bloy je rekao kako HBO istražuje mogućnosti za treću sezonu. Problem je u tome što nitko ne zna što bi se u trećoj sezoni trebalo događati, tko bi u njoj trebao glumiti i tko će je režirati.


'Nisam siguran da Nic (Pizzolatto) ima ideju. Trenutačno radi na nekim drugim projektima. Nemamo problem s idejom da netko drugi napiše scenarij, a da Nic bude izvršni producent', rekao je Casey Bloys.

Nic Pizzolatto potpisao je ugovor krajem 2015. kojim se obavezao ostati u HBO-u do 2018. godine.

Serija 'Pravi detektiv' dobila je samo jednu nominaciju za Emmy za drugu sezonu, a 12 nominacija od kojih je osvojila pet Emmyja za prvu sezonu.