NA PICKBOXU

Ne propustite nove serije Poldark, Duhovi prošlosti te Jekyll i Hyde

22.08.2016 u 12:38

Bionic
Reading

Pickbox voli iznenaditi svoje gledatelje novim serijama, a prava garancija za užitak i pozitivnu napetost jesu tri serije koje se na Pickboxu mogu gledati već danas. Riječ je o povijesnoj romansi Poldark, drami Duhovi prošlosti koju potpisuju producenti Breaking Bada te ludoj uspješnici Jekyll i Hyde koja nas vodi u britansku metropolu 30-ih godina i ekranizacija je priče Roberta Louisa Stevensona

Poldark i romansa koja će vas ponijeti kad-tad

Povijesne drame nikada nisu bile razočaranje pa tako nisu ni sada. Savršenstvo produkcije, bogatstvo kostimografije, izražajnost likova. Sve to dovoljno je da nas serija poput Poldarka uhvati u svoju mrežu i ponese u neki drugi svijet, u ovom slučaju u 18. stoljeće.

Vojnik Poldark (Aidan Turner) vraća se iz dugogodišnjeg rata na svoje imanje u trenutku kada je već otpisan od svojih rođaka. Neće biti sretan kada dozna da se djevojka kojom se trebao oženiti zaručila s drugim, ali susret s neuglednom Demelzom (Eleanor Tomilson) mogao bi Poldarkov život okrenuti u drugome smjeru. Uživajte u romansi koju je u prosjeku gledalo 8,8 milijuna gledatelja po epizodi i neka vas ponese kemija ovoga neobičnog ljubavnog para. Na Pickboxu su dostupne sve epizode.

Poldark


Duhovi prošlosti baš kada ih trebamo

Kada je od producenata Breaking Bada, ne može ne valjati! Nova serija Duhovi prošlosti (Rectify), koja se već sada može gledati na Pickboxu, sestru blizanku mogla bi pronaći u, također, odličnoj kriminalističkoj drami Povrh jezera (Top of the Lake). U glavnoj je ulozi kanadski glumac Aden Young (Elitni ubojice) koji utjelovljuje čovjeka koji je upravo odslužio 19 godina zatvorske kazne i vraća se u svoje rodno mjesto. Kada krene kopati po istrazi koja se vodila protiv njega, iznenadit će se tko je sve gradio karijeru na njegovoj optužnici. Duhovi prošlosti imaju jednako intrigantnu atmosferu kao Breaking Bad ili Ubojstvo (The Killing), ali isti efekt postižu s manje nasilja i sporijom naracijom. Što kada sud osudi nevinog čovjeka i on odsluži veliku zatvorsku kaznu? Odgovore pronađite u seriji koja će vas zaposjesti odmah od prve epizode.

Duhovi prošlosti

Dobri Jekyll i manijakalni Hyde

Intrigantna i mračna serija Jekyll i Hyde donijet će zadovoljstvo svima koji vole serije drukčijeg kalibra. Ovaj stilizirani horor s radnjom u tridesetim godinama prošlog stoljeća snimljen je prema priči Roberta Louisa Stevensona. Gotičkim elementima ova serija nadilazi klasičnu priču i donekle podsjeća na specijalnu epizodu Sherlocka koju smo imali priliku gledati za Novu godinu kada se Sherlock dao u potragu za tajnovitom 'užasnom mladom'. U Londonu 30-ih godina upoznajemo pomalo naivnog Roberta Jekylla koji će morati otkriti prirodu svoga prokletstva. Naime, svaki put kada Robert osjeti mržnju ili bijes, transformira se u svoj mračni alter ego opakog Hydea koji ne preže od destrukcije i koji je suprotnost osjećajnom Jekyllu.

Ovaj horor sigurno vas neće okupati u krvi, ali bit će dovoljno intrigantan da se na Pickbox vratite po novu epizodu.