ŠETNJA U PARU

Nova ljubav u životu Daniele Trbović zove se Roki

24.06.2016 u 18:04

Bionic
Reading

Nova ljubav u životu Daniele Trbović odnedavno je njemački špic kojeg je popularna televizijska voditeljica nazvala Roki. Ime je izabrao njezin sin Lovro na čiji nagovor je kupila preslatkog psića za kojeg se šali da je zahtjevan i ćudljiv, poput svakog pravog muškarca

'To je vjerojatno kriza srednje dobi (smijeh). Svake godine me pukne po mjesec dana da bih htjela imati psa, a budući da je moja nećakinja luda za psima, nekako sam s Rokijem zadovoljila sve. Špica sam izabrala jer je zgodan, mali i nadam se da neće postati tele. Lijep je, mucasti, volim me jako, ali je svojeglav tako da se ne mogu riješiti te osobine u svojoj obitelji', našalila se Daniela.

Roki je njezin prvi ljubimac u životu.
'To je prvi pas i alfa mužjak u mom životu, tako da sad moram biti kuja. (smijeh) Drag je i umiljat kao svako štene, ali trebate vidjeti moje gležnjeve i šake unatoč svim silikonskim igračkama i grickalicama', kaže. Nije joj teško ustajati u cik zore zbog svog novog mezimca.

'Nedavno smo počeli izlaziti u šetnje. Naučila sam ga gdje je doma mjesto za obavljanje nužde, a sad ga moram naučiti gdje piškiti vani. Sa štenetom radite sve kao s djetetom, samo što ga ne dojite', smije se Daniela.


Psić Roki novi je ljubimac Daniele Trbović