'PRAVA ŽENA'

Jelena Veljača okupila zvjezdanu ekipu u novoj seriji

02.05.2016 u 13:44

Bionic
Reading

Snimanje nove telenovele RTL-a 'Prava žena' čija je autorica i koproducentica Jelena Veljača započelo je u travnju, a jednu od glavnih uloga zaigrat će bliska Jelenina prijateljica i kuma Petra Dugandžić te Filip Juričić kojeg s Veljačom veže kratka ljubavna priča. U glumačkoj su postavi i Nataša Janjić, Nela Kocsis, Ana Vilenica i Matko Knešaurek te mladi crnogorski glumac Petar Strugar

Što je za nju prava žena, Jelena Veljača pokazat će u istoimenoj najnovijoj seriji koju četiri mjeseca nakon rođenja kćeri Lene trenutačno snima. Riječ je o telenoveli RTL-a u kojoj je autorica i koproducentica okupila poznata glumačka imena, a s nekima od njih veže je prijašnja suradnja, prijateljstvo, kumstvo ili pak romansa.

U glavnoj ulozi nakon dvije godine pauziranja od televizije pojavljuje se Filip Juričić s kojim je Veljača surađivala na Novoj TV u seriji 'Larin izbor', a pisalo se i o njihovoj kratkoj ljubavnoj priči nakon Jelenina razvoda od Janka Popovića Volarića. Kako je još nedavno govorio, peta brzina u kojoj je dugo godina živio zbog snimanja sapunica itekako mu se zamjerila, no čini se kako se jedan od najboljih hrvatskih glumaca mlađe generacije zaželio bržeg životnog ritma.

Tu je i Petra Dugandžić, Veljačina bliska prijateljica i vjenčana kuma. A kad je u pitanju glumica Nataša Janjić, ovo će biti njezina prva uloga u jednog telenoveli. U seriji čije je snimanje započelo u travnju u zagrebačkom Jadran filmu pojavljuju se i mladi crnogorski glumac Petar Strugar, Nela Kocsis, Marijana Mikulić te Ana Vilenica.

Radnja serije odvija se u Slavoniji, a za scenaristica je Nataša Buljan. Što će biti okosnica priče 'Prava žena'  te tko će komponirati naslovnu pjesmu, zasad je tajna, no sudeći po Veljačinim prijašnjim projektima, intriga oko ljubavne priče zasigurno neće nedostajati.

A kako je organizirala svoj privatni život nakon povratka na set, Veljača je nedavno otkrila u intervjuu za jedan dnevni list:

'Imam genijalnog muža, imamo i baku, odnosno, moju mamu, ona je još mlada, vitalna, agilna, smirena, bake krasno znaju s unucima. Tako da Dražen i ja ponekad možemo negdje otići. Međutim, priroda je to savršeno posložila. Nakon što smo odvojene niti par sati, Lena mi toliko nedostaje i moram biti s njom', objasnila je Jelena.

Oslanjamo se jedno na drugo. @p_strugar ?? #fun #tvset #shooting #pravazena #actorslife

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

In the office... ?? #shooting #tvset #pravazena #actresslife #finilisumarebali

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

One rade u rudniku i zivot im nije lak. ?? #actresslife #actorslife #shooting #tvset

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on