'11.22.63'

Peta epizoda serijala koji će vas ostaviti bez daha

28.04.2016 u 16:36

Bionic
Reading

Serija '11.22.63' koja je započela s emitiranjem 11. travnja na FOX kanalu, uz odličnu glumačku ekipu koju predvodi dobitnik Zlatnog globusa James Franco, doživjela je veliki uspjeh među gledateljima. Serija se bazira na istoimenoj knjizi Stephena Kinga, koja je čak 16 tjedana bila na listi New York Timesove liste najprodavanijih knjiga. Najnoviju, petu epizodu serijala možete vidjeti u ponedjeljak, 2. svibnja na FOX kanalu

Stephen King i sam sudjeluje u produkciji serije, dok je izvršni producent stručnjak za znanstvenu fantastiku - J.J. Abrams, redatelj filmova 'Zvjezdane staze' i prvog filma nove trilogije 'Zvjezdanih ratova'.

James Franco
u seriji glumi nedavno razvedenog, srednjoškolskog profesora engleskog jezika - Jakea Eppinga, koji će krenuti na avanturu života. Njegovu svakodnevnicu uzdrmat će susret sa starim prijateljem Alom Templetonom (Chris Cooper), koji će mu otkriti dugo čuvanu tajnu putovanja kroz vrijeme. Jake će nakon Alove smrti nastaviti njegovu misiju – pokušat će pronaći i spriječiti ubojice američkog predsjednika Johnna F. Kennedyja u njegovom naumu.

Odlaskom u Dallas šezdesetih godina, mladi Jake počinje riješavati jedan od najvećih misterija koji je potresao Ameriku, ali i cijeli svijet. Planove će mu pomutiti i ljubav prema Sadie (Sarah Gadon), lokalnoj knjižničarki u koju će se na prvi pogled zaljubiti.

U petoj epizodi, Jake će se susresti sa najvećom prijetnjom do sada – njegov lažni identitet bit će ugrožen! Na kušnju će biti stavljena i njegova veza sa Sadie zbog povratka njenog bivšeg muža. Epizoda će nam pokazati Jakeove dileme oko nastavljanja misije, jer na kocki više nije samo povijest cijele Amerike, već i njegov vlastiti život...