TEK MU JE 18

Učenik Gabrijel novi je rekorder u kvizu 'Potjera'

18.04.2016 u 22:52

Bionic
Reading

Popularni HTV-ov kviz Potjera gledateljima je donio nova uzbuđenja. Naime, jedan od natjecatelja je briljirao i točno odgovorio na 13 brzopoteznih pitanja u minuti

Učenik Gabriel uspio je zabilježiti jedan od najboljih rezultata u kvizu 'Potjera'. Naime, Gabriel iz Bjelovara je u pretkvalifikacijama, u kojima svaki natjecatelj ima minutu da pokaže što više znanja, odgovorio točno na čak 13 pitanja. Drugi po redu na jednominutnom testu, učenik Opće gimnazije je svojim znanjem očarao sve u studiju. Već na četvrtom pitanju koliko je udio u 18-karatnom zlatu, a odgovor je glasio 75, Tarik je pohvalio mladića, no neka pitanja nije stigao ni postaviti do kraja. Nakon ukupno osvojenih 45.500 kuna studijem se proširio zasluženi pljesak.

'Mladiću, kapu da imam, do poda bih se naklonio, a i ovako ću', pohvalio je Tarik mladog Gabrijela. Apsolutnim rekorderom prozvala ga je i lovkinja Morana jer ima isti rezultat kao dosadašnji rekorder Martin Brkić, ali je Gabrijel mlađi.

Ponuđeno mu je da ulovi 145.000 kuna i odlučio se otići do kraja. Iako je riskirao, nije prošao dalje, ali Tarik i Morana sigurni su da će mladi lumen opet doći i biti još bolji.