SANDRA PERKOVIĆ

'Tarik me naučio kako održati uvjerljiv politički govor'

09.02.2016 u 18:53

Bionic
Reading

Od večeras na HRT-u kreće humoristični talk-show 'Satirikon' u kojem Tarik Filipović sa svojim gostima uz puno smijeha otkriva njihova druga lica. U prvoj emisiji ugostio je opernu pjevačicu Anu Jembrek koja dizajnira kompjutorske igre, glazbenika Ramba Amadeusa koji je i nagrađivani jedriličar te olimpijku Sandru Perković koja je ujedno i saborska zastupnica, a kojoj će poznati glumac otkriti kako održati uvjerljiv politički govor

U veseloj atmosferi, uz puno zabave i smiješnih situacija moći ćemo vidjeti kako Tarik među ostalim u emisiji Sandru Perković uči kako se drži govor.

'S obzirom na moju sportsku i profesionalnu karijeru, otkrio mi je neke važne tajne koje su vrlo bitne za mene kao govornika', rekla nam je Sandra. Iako je svoj mandat gradske zastupnice u Saboru kao članica stranke HSP AS stavila na mirovanje, Tarikovi savjeti itekako će joj, kaže, dobro doći u budućnosti.

Aktualna olimpijska pobjednica, europska prvakinja i svjetska viceprvakinja u bacanju diska tvrdi kako je do tog čina na snimanju emisije došlo spontano, poput skeča, bez prethodnih dogovora te da joj je gostovanje bilo nezaboravno iskustvo.


Sportašica je mandat gradske zastupnice u Saboru trenutačno stavila na mirovanje

'Atmosfera u emisiji je bila itekako pozitivna, a s Tarikom zapravo nikada i ne može biti drugačije', kaže. O njemu kao voditelju i glumcu ima samo riječi hvale. Ostavio je na nju odličan dojam.

'Tarik je prekrasna osoba, vrlo zabavna, topla i iskrena. Takav tip čovjeka ne sreće se često. Zrači pozitivom, a upravo to mi je najvažnija osobina kod ljudi', ističe Sandra. Za nju su nastupi pred širokim auditorijem posve normalna stvar pa nije imala tremu u emisiji, a nema je ni uoči večerašnjeg emitiranja emisije.
 
'Već su me moji bližnji ispitali oko svih detalja, ali ne smijem više ništa govoriti jer onda nikome neće biti zanimljivo. Neka se sami iznenade kada budu gledali emisiju', ističe.