POČINJE BIG BROTHER

Bili smo u kući Velikog Brata: Evo što vas očekuje

03.09.2015 u 21:22

  • +3

Big Brother kuća na Košutnjaku

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Bionic
Reading

Sve je spremno za novu, sedmu sezonu popularnog reality showa, a samo za vas iz prve smo se ruke uvjerili koje sve novitete donosi ovogodišnji Big Brother, čija se kuća kao i prije četiri godine nalazi na beogradskom Košutnjaku

Čak trideset kandidata s prostora bivše Jugoslavije sada se u Beogradu nalazi negdje u izolaciji, a samo će njih 14 različitih generacija dobiti priliku ući u najpoznatiju promatračku kuću.

Prvih će sedam kandidata ući sutra u 21 sat, a preostalih će sedam vrata luksuzne kuće na beogradskom Košutnjaku otvoriti u subotu. Show će se kao i svih godina dosad u Hrvatskoj emitirati na RTL Televiziji, a produkcija najavljuje mnogobrojna iznenađenja.

'Odlučili smo ove godine uvesti neke novosti koje dosad nisu bile viđene ni u jednom svjetskom Big Brotheru. Neke od njih gledatelji će moći vidjeti već u prvoj emisiji', kazao nam je producent showa Vuk Vukičević ne želeći otkrivati previše detalja.


Hrvatski novinari među prvima su razgledali Big Brother kuću

Tijekom kratkog boravka u kući imali smo prilike u ispovjedaonici razgovarati i sa samim Velikim Bratom koji nam je otkrio da neće biti sata privatnosti, a zapazili smo i telefon pa je lako moguće da kandidati dobiju priliku razgovarati s nekim iz vanjskog svijeta. Njih će u luksuznoj kući na Košutnjaku koja se prostire na 300 kvadratnih metara 24 sata dnevno snimati čak 54 kamere, a na samoj emisiji radi više od 200 ljudi.

Kandidati će tijekom stotinu dana boravka u šarenoj i otkačenoj kući svakog tjedna morati izvršavati određene zadatke, a pobjednik će otići bogatiji za 700 tisuća kuna. Ako se tijekom njihova boravka u Big Brotheru dogodi vrijeđanje na nacionalnoj osnovi ili dođe do fizičkog sukoba, bit će istog trenutka diskvalificirani ili će se smanjiti iznos glavne nagrade. Svakog petka netko od nominiranih stanara napustit će kuću prema glasovima televizijskih gledatelja u emisiji uživo.

Big Brother u svijetu je prvi put emitiran u Nizozemskoj prije 15 godina, a čak 25 izdanja showa emitirano je u više od 70 zemalja do 2014. Zbog koncepcije u kojoj stanari nemaju nikakav doticaj s vanjskim svijetom tijekom kojih ih 24 sata dnevno snimaju kamere, show je u kratkom razdoblju stekao veliku popularnost u zemljama diljem svijeta.

U našoj je zemlji prvi put emitiran prije jedanaest godina, a posljednji Big Brother, ujedno i prvi regionalni, prikazan je prije četiri godine kad je pobjedu odnijela Šibenčanka Marijana Kovačević.

Voditelji showa bit će veteranka ove emisije Antonija Blaće i srpski reper Sky Wihluh.