FINALE 'THE VOICEA'

Što je Tony htio poručiti natpisom na majici?

25.04.2015 u 22:55

Bionic
Reading

Finalnu emisiju 'The Voicea' otvorili su mentori i stručni timovi otpjevavši Abbin hit 'The Winner Takes It All', a Tonyjev outfit prošao bi nezapaženo da nije bilo upadljivog natpisa 'Karma is a bitch' na njegovoj majici

Što je popularni pjevač i mentor htio poručiti tim natpisom, možemo samo nagađati. Ostatak emisije odradio je u još jednoj crnoj majici, ali ovoga puta s neupadljivim printom.

Možemo se samo pitati je li to bila suptilna poruka odaslana nekom određenom ili efektan dio kostimografije i scenskog nastupa.

Malo skandala svakom showu dobro dođe, a za to su se u prvoj sezoni 'The Voicea' pobrinuli Tony i Jacques koji su se nedavno nakon emisije žestoko posvađali. Tonyje tad zamjerio Jacquesu što bira kandidate s glazbenim iskustvom kojibi lakše mogli dogurati do pobjede. Iako su obojica u službenom priopćenju izrazila žaljenje zbog incidenta na HTV-u i barem na van smirili strasti, Tony je uskoro u statusu na Facebooku progovorio o mogućoj nečasnoj pobjedi svog konkurenta. Status u kojem je napisao kako bi u velikom finalu 'The Voicea' radije časno izgubio, nego nečasno pobijedio, Tony je vrlo brzo izbrisao ne odgovorivši na novinarske upite što je time htio poručiti.

No bez obzira na prepucavanja mentora, 'The Voice' se pokazao kao zabavan show sa zavidnom gledanošću koji će iznjedriti neke nove glazbene zvijezde, među kojima će se sigurno naći i Nina Kraljić -  prvi Najljepši glas Hrvatske.