POVRATAK NA TELEVIZIJU

Zoran Šprajc se idući tjedan vraća na male ekrane

17.04.2015 u 18:06

Bionic
Reading

U novoizgrađenom studiju RTL Televizije predstavljena je nova emisija 'RTL Direkt' urednika i voditelja Zorana Šprajca

Od idućeg tjedna informativne emisije RTL Televizije zasjat će u novom ruhu, a osim već uobičajenih popodnevnih i središnjih vijesti, novost je emisija 'RTL Direkt' Zorana Šprajca.

'Upoznao sam ljude koji su ispunili moja očekivanja, ne samo u profesionalnom smislu, nego i u kolegijalnom smislu. Ovdje je jednako ugodno raditi šest ili sedam sati u studiju i probavati kadrove kao i otići s ljudima preko na kavu. RTL je za sada ispunio moja očekivanja, ja se nadam da ću od sada i sam početi ispunjavati njihova očekivanja s ovim našim projektom koji imamo i kojemu se osobno vrlo veselim. I za mene je ovo jedan novi izazov i novo iskustvo', kazao je Šprajc.

''RTL Direkt' je late night news magazin koji će, naravno, imati pregled glavnih događaja u danu, a važan je jer će gledateljima dati jedan drugi uvid u pregled dana i pokazati priče i događaje iz drugog kuta. Zoran i njegov osebujan stil sigurno će tome doprinijeti, a u ovoj stolici će, vjerujem, gostovati svi najrelevantniji sugovornici iz Hrvatske i šire. Za neke će to sigurno biti i vruća stolica', kazao je Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska.