NA DODJELI NAGRADA

'Bio sam na dnu i molio za drugu šansu!'

13.04.2015 u 09:30

  • +10

MTV Movie Awards 2015.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

'Greška u našim zvijezdama' je film godine, a priznanje za najvećeg heroja generacije dobio je 50-godišnji Robert Downey Jr. koji se na pozornici prisjetio najtežih trenutaka u životu

Iako je svu pažnju fotografa imala Scarlett Johansson koja se nakon rođenja kćeri vraća na crvene tepihe i filmsko platno, razloga za slavlje najviše je imala nova američka glumačka nada Shailene Woodley. Nagrada za najbolju žensku izvedbu pripala je upravo njoj, tinejdžerski hit 'Greška u našim zvijezdama' u kojem igra glavnu junakinju proglašen je najboljim filmom, a njezin poljubac s Anselom Elgorom također je publika proglasila najboljim.

Bradley Cooper slavio je kao najbolji glumac za ulogu u 'Američkom snajperu', dok je njegov kolega Robert Downey Jr. proglašen herojem generacije.
'Napokon sam odrastao, a dobro znate koliko sam se borio sa samim sobom, molio za drugu šansu i puzeći stigao do vrha.

Ovo sam priznanje cijelog života čekao', poručio je okupljenima raspoloženi glumac. Merryl Streep nagrađena je za svoju izvedbu u filmu 'Into The Woods', a Jennifer Lawrence za najbolji glazbeni trenutak u trećem nastavku hita 'Igre gladi'.