EMISIJA ZA PAMĆENJE

Hrabra ekipa osvojila 250 tisuća kuna u Potjeri!

01.04.2015 u 13:28

Bionic
Reading

Jučer emitirana emisija HTV-ova kviza Potjera ostat će upamćena po mnogočemu. Naime, prvi put u povijesti Potjere svi natjecatelji prihvatili su višu ponudu lovca te su na kraju slavili u vrlo neizvjesnoj finalnoj potjeri i odnijeli čak 250.000 kuna

Jučerašnja ekipa u sastavu Bruno, Zlatko, Marijana i Domagoj pokazali su svima kako odigrati hrabro i pametno u popularnom HTV-ovom kvizu te su oduševili gledatelje i komentatore na društvenim mrežama.

Četvero kandidata u direktnom srazu s najuspješnijim lovcem Deanom Kotigom hrabro je odabralo višu ponudu pa je tako Bruno u zajedničku kasu donio čak 80.000 kuna, Zlatko je osvojio 70.000, a Marijana je prihvatila i obranila višu ponudu od čak 100.000 kuna. Posljednjem igraču jučerašnje Potjere, mladom studentu Domagoju lovac Dean Kotiga ponudio je rekordnih 150.000 kuna. Iako je simpatični Domagoj mogao prihvatiti i srednju ponudu, što mu nitko ne bi zamjerio, prihvatio je rekordnu ponudu, ali je, na žalost gledatelja te voditelja Tarika Filipovića i lovca Kotige, ispao nakon tri pitanja.


Završna potjera bila je izuzetno napeta: natjecatelji su točno odgovorili na 13 pitanja, što ih je u konačnici (jer ih je troje ostalo do kraja) odvelo na 16 koraka od lovca Deana Kotige. Iako je Kotiga dao 15 točnih odgovora u dvije minute te ga je od hvatanja natjecatelja dijelila tek sekunda-dvije, u tome nije uspio, i tako su Bruno, Marijana i Zlatko kući odnijeli rekordnih 250.000 kuna!