THE VOICE

Indira se u suzama oprostila od Ivana

01.03.2015 u 10:22

  • +17

Drugi dvoboj 'The Voicea - najljepšeg glasa Hrvatske'

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Bionic
Reading

Novih šest parova ušlo je u ring šoa The Voice - najljepši glas Hrvatske kako bi se izborili za nastavak natjecanja, a najbolji su prošli dalje - Pjerino, Mateo, Bogica, Elena, Egon i Tomislav

Kandidati podijeljeni u parove pjevali su istu pjesmu, a njihovi su mentori dali zeleno svjetlo samo jednome od njih. Prvi par bio je od Jacquesa Houdeka. Mateo Pilat i Pjerino Ružević koji su pjevali hit 'Titanium'. Jacques Houdek odmah je rekao kako su ispunili sva iščekivanja, a kako mu mentori nisu bili od velike pomoći, savjetovao se s timom te odlučio da dalje ide Pjerino za kojeg smatra da ima prirodnu osvajačku ljepotu kao izvođač koja je kod njega prisutna bez velikog truda. U odluci je prevagnulo to što Jacques ima jasniju viziju Pjerina kao izvođača i smatra da ga može voditi do pobjede.

Idući par koji je ušao u dvoboj bio je mentorice Indire Levak. Samanta Bučaj i Mateo Resman pjevali su pjesmu 'Još jednom' dubrovačkog benda Silente. Indira ih je hrabrila tijekom nastupa stojeći uz pljesak i bila je presretna što su oboje dali sve od sebe. I dok je Tony bio neodlučan, Ivan Dečak svoj bi glas dao Mateu, baš kao i Jacques da je na Indirinom mjestu.

'Naježim se od pomisli da moram odlučiti jer ste mi oboje prirasli srcu i oboje ste mi dragi, ali moram odlučiti. Dalje sa mnom ide Mateo', rekla je Indira i potvrdila da misli kao ostali mentori.

Među kandidatima Tonyja Cetinskog na redu su bili Vladimir Matica i Božidarka Matija Čerina - Bogica s rock baladom kultnog benda Aerosmith 'Cryin'. S mentorima je publika pljeskom navijala za odličnu izvedbu, nakon čega je Tony morao potražiti savjete da odluči tko ide dalje.

'Dalje ide sam mnom i s cijelom ekipom... Ne znam više... Bogica', teško je odlučio Tony. Vladimiru je pak poručio da je jedva odlučio da je od prvog dana osjetio da ga ljudi jako vole i tako će uvijek biti jer to nemaju svi pjevači.


Ivan Dečak za dvoboj je pripremio Elenu Stellu i Nicole Viđak. Nakon što su djevojke završile s nastupom i pjesmom 'Back to Black' slavne Amy Winehouse, Ivan Dečak potvrdio je kako su bile fenomenalne te se odlično snašle. Kod Jacquesa je prednost imalo iskustvo pa bi njegov glas išao Eleni, a tome se priklonila i Elena. Tony je također pohvalio njenu boju glasa, s čime se složio i Dečak.

'Elena ima više životnog iskustva, ali Nicole mladenačku poletnost', rekao je Ivan i dodao kako u svome timu do kraja ipak vidi Elenu.

Još jedan par Jacquesa Houdeka morao se okušati u ringu - Ana Cerovac i Egon Marić s pjesmom 'Give Me One Reason'. Jacques je odmah pohvalio Anu koja mu je izgledala prekrasno, a Indira joj je dala malu prednost pred Egonom. Tome se priklonio i Tony, kao i Ivan Dečak zbog energije koju je imala.

'Tvoja vokalna sugestivnost i snažna interpretacija su me ostavili bez daha i uvjerila si me da nisam pogriješio kada sam se ja pop pjevač okrenuo čistokrvnoj rokerici', rekao je Jacques, ali se ipak odlučio za Egona jer su u ovoj situaciji odlučivale nijanse.

Posljednji par večeras bio je iz Indirinog tima. Tomislav Užarević i Ivan Županović nastupili su s pjesmom 'New York, New York'.

'Pobjednici ste obojica, jeste čuli ovacije. Rasturili ste i pjesmu i scenu, a moje srce raspuklo se u tisuću djelića', rekla je Indira na rubu suza. Mentori su dali prednost Ivanu, ali Indira je prije odluke još jednom naglasila koliko su fantastični bili.

'Dalje će ići Tomislav', sa suzama u očima donijela Indira odluku i rekla Ivanu kako mora čuvati blago u glasu koje ima.