VOĐENJE U PARU

Mikleušević otkrila što nas čeka u novom Dnevniku

26.02.2015 u 16:23

Bionic
Reading

HTV-ova urednica komentirala je u razgovoru za tportal promjene u središnjem Dnevniku koje kreću od 2. ožujka i demantirala kako je nova koncepcija voditeljskih parova kopiranje Dnevnika Nove TV

Novi središnji Dnevnik HRT-a, izmijenjene koncepcije i u trajanju od sat vremena, kreće u ponedjeljak, 2. ožujka u novom terminu od 19 sati. Umjesto jednog voditelja, ta će središnja informativna emisija imati voditeljski par koji će se izmjenjivati u muško-ženskim kombinacijama Sanje Mikleušević, Tine Šimurine, Stipe Alfierija i Đurice Dropca.

Za tportal HTV-ova urednica Sanja Mikleušević komentirala je promjene koje uskoro kreću napomenuvši kako to nikako neće utjecati na kvalitetu središnjeg Dnevnika.

'U novom Dnevniku, osim više vremena za kvalitetniju obradu tema, neće biti revolucionarnih promjena. Kolege i ja se već dugo znamo i vjerujem kako nam vođenje u paru neće biti problem. Je li to kopiranje Nove TV, pitanje je za one koji su projekt pokrenuli, no mi zasad nismo voditelji prezenteri, već odrađujemo i urednički dio. Dnevnik nacionalnog javnog servisa što opravdano, ali i neopravdano na stalnoj je meti analiza i kritika, zato pričekajmo ponedjeljak. S obzirom na naš rast gledanosti, nadam se kako ćemo u 19 sati privući i neke nove gledatelje', rekla je Mikleušević.