'THE VOICE'

Zadranka Elena i 59-godišnji rocker oduševili mentore

08.02.2015 u 09:12

Bionic
Reading

Četvrta emisija izuzetno popularnog HTV-ova glazbenog showa 'The Voice' donijela je cijeli niz sjajnih kandidata, a najviše su oduševili 59-godišnji rocker Vladimir Matica i 30-godišnja Elena Stella, koja je jedina svojim glasom uspjela 'okrenuti' svih četvero mentora

U večerašnjoj emisiji najbolji dojam ostavilo je troje kandidata; 59-godišnji Vladimir Matica, 18-godišnja Antonela Đinđić i 30-godišnja Elena Stella. No i u četvrtoj emisiji potvrdilo se da u 'The Voiceu' zapravo nema loših kandidata.

Matica, koji je sebe opisao kao duhovnjaka koji meditira i bavi se reikijem te hodanjem po vatri, pred mentorima je izveo vrhunsku obradu AC/DC-jeva hita 'Highway to hell', a zbog njegove 'nabrijane' izvedbe okrenulo se troje mentora: prvo Tony Cetinski pa Indira Vladić i na kraju Jacques Houdek. Sam Matica, koji je unatoč svojim godinama ostavio vrlo živahan i veseo dojam, metodom 'eci-peci-pec' za mentora je odabrao Tonya Cetinskog.

Vladimir Matica - 'Highway to hell'

Fantastičan glas pokazala je i 18-godišnja Antonela Đinđić, koja je vrhunski otpjevala izuzetno tešku 'Di sole e d'azzurro'. Njoj se okrenuo samo Jacques, koji joj je rekao da je ostao pod dojmom njezine izvedbe, dodavši da je zamalo strgao svoju stolicu.

Antonela Đinđić - 'Di sole e d'azzurro'

Jedina natjecateljica kojoj se u večerašnjoj emisiji do kraja pjesme na audiciji okrenulo svih četvero mentora, bila je 30-godišnja Elena Stella iz Zadra, koja dolazi iz glazbene obitelji. Ona je sjajnom izvedbom klasika 'Cry me a river' prvo očarala Tonyja Cetinskog, a vrlo brzo zatim i Ivana Dečaka, dok su se Indira Vladić i Jacques Houdek okrenuli tek pri kraju pjesme. Iako ju je Cetinski pokušao 'kupiti' izjavom da ga je njezin glas 'kupio na prvu', iako se rijetko kad okreće prvi, Elena je za mentora ipak odabrala Ivana Dečaka.

Elena Stella - 'Cry me a river'

U večerašnjoj emisiji svoje mentore su dobili i Ana Cerovac i Dainel Jurišević, zaručnici iz Rijeke. Danielu se okrenulo dvoje mentora, a on je odlučio biti dio tima Ivana Dečaka. Anu je u svoj tim odabrao Jacques.

Mentori su u večerašnjoj emisiji nastavili puniti svoje timove kandidatima, pa su tako Ivanu Dečaku i Indiri Vladić na kraju emisije ostala još dva, a Jacquesu Houdeku i Tonyju Cetinskom po još tri prazna mjesta u ekipama, koje će po završetku sljedeće emisije brojati po dvanaest natjecatelja, nakon čega show kreće u fazu dvoboja. Cijelu četvrtu emisiju 'The Voice' možete pogledati na službenim stranicama showa.