NE PROPUSTITE

Sutra počinje novi glazbeni HTV-ov show The Voice

16.01.2015 u 17:13

Bionic
Reading

Glazbeni show The Voice – Najljepši glas Hrvatske, kojemu je Hrvatski Telekom generalni sponzor, započinje s emitiranjem 17. siječnja u 20 sati na Prvom programu HTV-a, a repriza emisije bit će u nedjelju 18. siječnja u 19.45

Dugo iščekivana hrvatska inačica najpoznatijeg svjetskog glazbenog showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' započinje s emitiranjem 17. siječnja na Prvom programu HTV-a u 20 sati. Glavni sponzor emisije Hrvatski Telekom podupire show stavljajući u njegovu funkciju najbolju mrežu u Hrvatskoj i usluge MAXtv To Go i Deezer te će kroz posebno osmišljene sadržaje i ponude za korisnike podcrtati status pružatelja najboljih usluga i sadržaja.

Tako će u prvih pet emisija mentori Tony, Indira, Jacques i Ivan Dečak okrenutih stolica, u tzv. blind audicijama, ocjenjivati natjecatelje isključivo prema njihovim vokalnim sposobnostima i formirati svoj tim od 12 natjecatelja koje će voditi tijekom ovog sjajnog televizijskog glazbenog serijala.

Nakon audicija četiri emisije obilježit će dvoboji u kojima mentori uparuju po dva natjecatelja sa sličnim vokalnim stilovima te osobnim preferencijama u odabiru glazbe, uvježbavaju ih za nastupe u tzv. ringu, u kojem jedan po odabiru mentora prolazi dalje u emisije što se emitiraju uživo i u kojima uz mentore o natjecateljima glasovanjem odlučuju i gledatelji i slušatelji Hrvatske radiotelevizije.

I za kraj, u velikom finalu s četiri preostala natjecatelja pobjednika odlučuje samo i isključivo publika.

Poseban angažman korisnika, karte za nastupe uživo te sadržaj poput The Voice playlista na Deezeru i još puno više moći ćete pratiti na stranicama Hrvatskog Telekoma na Facebooku.