TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Mario Petreković zasluženo odnio pobjedu u showu

21.12.2014 u 21:26

Bionic
Reading

U finalnoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnio Mario Petreković koji je članove žirija, ali i kolege oduševio svojim brojnim preobrazbama u protekla tri mjeseca

U finalu se za titulu pobjednika borilo četvero natjecatelja koji su od početka emisije sakupili najviše bodova: Mario Petreković, Vanda Winter, Baby Dooks i Giuliano, a u ovoj posljednjoj emisiji showa kao članica žirija gostovala je Severina koja je na početku emisije izvela svoj hit 'Dobrodošao u klub'.

Mario Petreković dobio je od sva tri stalna člana žirija maksimalnih 12 bodova za sveukupan dojam u cijelom showu, dok je Severina 12 bodova poklonila Vandi Winter za koju je rekla da je pravo otkriće. Bodove Mariju dala je i većina kolega natjecatelja koji su jednoglasni u mišljenju da je ovakav tip showa kao stvoren za njega.

Pobjednik polufinala Giuliano posljednji je put ushowu obuo štikle kako bi izveo pjesmu Lennyja Kravitza 'Are You Gonna Go My Way', a Vanda Winter oduševila je žiri izvedbom Rihannine pjesme 'S&M'. Baby Dooks transformirao se na radost gledatelja u Katy Perry, a u izvedbi hita popularne pjevačice 'California Girls' na sceni mu se pridružio i Bizzo u ulozi Snoop Dogga.

Mario Petreković izvedbom pjesme 'Treasure' sjajno je utjelovio Brunu Marsa.

Četvero natjecatelja koji su ispali u polufinalnoj emisiji pjevali su u revijalnom dijelu finala duete. Ronald Braus i Jasna Palić Picukalić otpjevali su pjesmu 'Godinama' Dine Merlina i Ivane Banfić, a Andrea Andrassy i Minea, koje su same sebe nazvale 'Mindrea', izvele su veliki božićni hit skupine Wham 'Last Christmas'.

Osim natjecatelja, u finalu su zapjevali i voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin kao John Travolta i Olivia Newton John iz filma 'Briljantin' te koreograf Igor Barberić u ulozi Grincha koji je otpjevao pjesmu 'Jingle Bell Rock'. Svi kandidati iz showa gledateljima su čestitali nadolazeće blagdane otpjevavši pjesmu 'Božić dolazi'.